MENU

Promotieonderzoek: Schematherapie bij externaliserende gedragsproblemen

  • Literatuur

De afgelopen jaren is er vanuit de CONRISQ Groep  geïnvesteerd in wetenschappelijk onderzoek ten behoeve van zorgvernieuwing. Dit viel niet mee in de jaren van transitie en (financiële) onzekerheid, maar met trots presenteren wij u het resultaat: een proefschrift over Schematherapie bij jongeren met externaliserende gedragsproblemen door promovenda Marjolein van Wijk-Herbrink, OGHeldring Stichting. We delen graag onze wetenschappelijke kennis met u.

Op donderdag 26 april 2018 van 13.00 tot 14.00 uur vindt de openbare verdediging van dit proefschrift plaats in de Aula van de Universiteit Maastricht, Minderbroedersbers 4-6, Maastricht. Na afloop van de promotie bent u van harte welkom op de receptie ter plaatse. Mocht u hierbij aanwezig willen zijn, ontvangen wij graag z.s.m. bericht van u (via emailadres: m.vanwijk@ogheldring.nl).

In het najaar van 2018 zal de CONRISQ Groep aandacht besteden aan de resultaten van dit promotie-onderzoek in de vorm van een mini-symposium over Schematherapie bij jongeren met externaliserende gedrags- en persoonlijkheidsproblematiek, georganiseerd door de CONRISQ Groep.

Bij vragen over, of interesse in, implementatie en uitvoering van Schematherapie in de doelgroep jongeren met externaliserende gedragsproblemen kunt u contact opnemen met Marjolein van Wijk-Herbrink, m.vanwijk@ogheldring.nl.

 

 

 

 

Bijlagen
'Schematherapie bij externaliserende gedrags- en persoonlijkheidsproblematiek' eBook

Gerelateerde artikelen